Motorintresse

Att ha ett riktigt genuint motorintresse i alla dess former är en hobby som är både rolig och stimulerande eftersom den är så mångsidig. Ett motorintresse kan exempelvis handla om att meka med bilar, köra bilar och motorsport med mera.

Intresse för att meka

Att meka med bilar och serva dessa är ett intresse som är roligt samtidigt som det även är ett intresse som kan komma till nytta. Är man duktig på att meka med bilar behöver man kanske inte lämna in bilen till en verkstad när det är dags för service utan man kan fixa allting på egen hand, vilket gör att man kan spara en ordentlig slant.

Intresse för att köra bil

Finns det något bättre än att glida fram på vägarna en härlig sommardag och bara njuta? Troligtvis inte om du frågar någon som gillar att köra bil. Har man som intresse att köra bil får man inte bara se väldigt mycket längs vägarna, utan man får också tid till eftertanke och reflektion när man sitter bakom ratten. Det allra skönaste är givetvis att kryssa fram i en cabriolet eller motsvarande på sommaren, om vädret tillåter vill säga.

Intresse för snabba bilar

Att köra riktigt snabba bilar är som alla vet som någon gång kört en sådan väldigt roligt och spännande. Extra roligt blir det också om man så att säga byggt den på egen hand. Att gå från 0 till 100 km/h på 5-6 sekunder är en känsla som nästan inte kan beskrivas. Det optimala är givetvis om man kan köra på någon form av racingbana, så man kan dra på ordentligt.

Intresse för motorsport

Att ha motorsport som intresse är ganska varierande eftersom det som bekant finns så många olika grenar inom motorsporten som till exempel bilsport, motorcykelsport och båtsport med mera. I Sverige är möjligheterna att både titta på och hålla på med motorsport goda. Runt om i landet finns det gott om olika motorklubbar som sysslar med motorsport i alla möjliga former.